JEWELLERY EMERALD

Çin'in Fujian bölgesinde yetişen yeşil çay yapraklarından toplanıp üretilir.

Left_herbalance.jpg

İÇİNİZDEKİ ENERJİYİ KEŞFEDİN

İçeriğindeki çay Tie Guan Yin olarak adlandırılan Oolong çay cinsidir. Oolong, siyah çay ve yeşil çayın dışında yarı fermente olarak adlandırılan farklı bir çay kategorisidir. Üretim süreci hem çok zor hem de çok zahmetli olan bir çay cinsidir.

ÇAYIN ÖZELLİKLERİ
ÇAY CİNSİ Oolong Çayı
ÇAY RENGİ Açık Bakır
ÇAY SERTLİĞİ 2 Açık
DEMLEME ÇAY MİKTARI 1 1 Kaşık
DEMLEME SÜRESİ 2-3 2-3 Dakika
DEMLEME SAYISI 3 3 Kere
DEMLEME İÇİN SU SICAKLIĞI 75-85 75-85 °C

OOLONG ÇAYI - JEWELLERY EMERALD

Çay yaprağı ne kadar iyi kalitede olursa olsun veya en ideal zamanda toplanmış olsun doğru üretim sürecinden geçmez ise kalitesinde ciddi farklar ortaya çıkacaktır. Sırasıyla, toplanma, güneşte kurutulma, soğutma, soldurma, kıvırma ve kurutma süreçlerinden geçmektedir.

AMBALAJ SEÇENEKLERİ