JEWELLERY EMERALD
Çin’nin Fujian bölgesinde yetişen yeşil çay yapraklarından toplanıp üretilir.
İÇİNİZDEKİ ENERJİYİ KEŞFEDİN
İçeriğindeki çay Tie Guan Yin olarak adlandırılan Oolong çay cinsidir. Oolong, siyah çay ve yesil çayın dışında yarı fermente olarak adlandırılan farkli bir çay kategorisidir. Üretim süreci hem çok zor hemde çok zahmetli olan bir çay cinsidir.
ÇAY CİNSİ | Oolong Çayı | |
ÇAY RENGİ | Açık Bakır | |
ÇAY SERTLİĞİ | Açık | |
DEMLEME ÇAY MİKTARI | 1 Kaşık | |
DEMLEME SÜRESİ | 2-3 Dakika | |
DEMLEME SAYISI | 3 Kere | |
DEMLEME İÇİN SU SICAKLIĞI | 75-85 °C |
KOLEKSİYONLAR - JEWELLERY EMERALD
Çay yarpağı ne kadar iyi kalitede olursa olsun veya en ideal zamanda toplanmış olsun doğru üretim sürecinden geçmez ise kalitesinde ciddi farklar ortaya çıkacaktır. Sırasıyla, toplanma, güneşte kurutulma, soğutma, soldurma, kıvırma ve kurutma süreçlerinden geçmektedir.