TAÇ YAPRAK TÜRK ÇAYI

Mayıs’ın ilk tomurcuk yaprakları Doğu Karadeniz’in yüksek yamaçlarından toplanır, yeşil çay yaprakları vakit kaybetmeden, Sri Lanka’lı çay uzmanlarımızın tecrübesiyle, üretim sürecine alınır.

Left_tac_yaprak.jpg

DOĞAL VE YOĞUN AROMA

Öncelikle işlenecek yeşil yaprakların uzmanlarımız tarafından dikkatli seçimi, sonrasında da sanat eseri gibi olan (yeni donanımlı) fabrikamızda çok özenli gerçekleştirilen üretim sürecinin sonucudur. Üretim sürecinin her aşaması eğitimli kadro tarafından adım adım takip edilmektedir. Üretim sürecinde yapılan iyileşmeler sonucu, doğal aroması ve daha yoğun tadı bardakta daha fazla hissedilmektedir. 

ÇAYIN ÖZELLİKLERİ
ÇAY CİNSİ Siyah Çay
ÇAY RENGİ Parlak Kızıl
ÇAY SERTLİĞİ 3 Orta Sertlik
DEMLEME ÇAY MİKTARI 2 2 Kaşık
DEMLEME SÜRESİ 10-15 10-15 Dakika
DEMLEME SAYISI 1 1 Kere
DEMLEME İÇİN SU SICAKLIĞI 100 100 °C

SİYAH ÇAYLAR - TAÇ YAPRAK TÜRK ÇAYI

Özenli üretim sürecinin sonucunda elde edilen asıl kazanım, genelde çay üretim sürecinde kaybolan özellikler olan doğal aroma, sertlik ve kaliteyi Taç yaprak çayında doğru bir şekilde korumaktır. Klasik Türk çayı demleme miktarından daha az kullanılıp çok daha yoğun lezzette çay elde edilebilir.. Taç Yaprak çayını keyifle tüketip seveceksiniz…..

AMBALAJ SEÇENEKLERİ